Manager / ondernemer horeca

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel B.V. Inspirerende stage bij GuestHouse Hotels!

Als eerste jaar stagiair zal je gaan meelopen in onze moderne GuestHouse Living/Foodbar! Je werkdag zal taken bevatten zoals het ontvangen en bedienen van onze (hotel) gasten. Ook zal je kennis maken met ons kassasysteem. Wanneer je opzoek bent naar een laatste jaars stage bij GuestHouse Hotels zal je gaan meelopen in zowel de back-office als in onze operationele outlets zoals de Front-Office of F&B. Je dagelijkse taken en verantwoordelijkheden kunnen variƫren. Voorbeelden van dagelijkse taken zijn: meewerken aan sales-projecten en plannen en organiseren van evenementen/vergaderingen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent enthousiast en leergierig, gastvrijheid staat bij jou voorop!

Wat biedt het bedrijf?

Een inspirerende stage in een jong hotel waar jij jezelf kan zijn! Je gaat werken binnen een gezellig en hecht team. Na jouw stage zijn er mogelijkheden op een (bij)baan bij GuestHouse Hotels. Bij interesse kun je solliciteren via jobs@guesthousehotels.nl. Graag het aantal stage uren en de afdeling hierin vermelden.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder