Zelfstandig werkend kok

Westpunt Katwijk Een culinaire leerplaats met uitzicht op de Noordzee

De student helpt met het opstarten van de keuken samen met de rest van het team. Daarna kan de student samen met een collega een partie draaien. Is de student gevorderd dan laten we hem/haar zelf de partie draaien indien mogelijk. Tijdens het servies is er nog tijd tussendoor om oefeningen te doen of stage opdrachten te maken. Na het servies ruimen we gezamenlijk alles op en maken we de keuken schoon.

Naar wie zijn wij op zoek?

Creatief, handig, gemotiveerd, sociaal en nauwkeurig. Stressbestendig is een pré.

Wat biedt het bedrijf?

Een gezellig en jong team aan collega's, kans op een vaste werkplek en ervaren koks die jou een hoop kunnen leren.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder