Voor Anker BV Een leergierige vacature met veel diversiteiten in de horeca
Bekijken wekelijks wat we gaan doen: Er is met name veel variatie in de werkzaamheden, doordat we niet alleen lunchrestaurant zijn. Maar ook veel banqueting doen op de zakelijke markt ,we hebben namelijk ook 5 vergaderzalen. Verder Hebben we een heel mooi terras waar mensen graag zitten na een mooie wandeling over ons landgoed. Qua restaurant in de avond zijn we alleen geopend op vrijdag/zaterdag en zondagavond tot 20.00 uur. De rest van de week sluit de zaak om 18.00.
Naar wie zijn wij op zoek?
Eerlijk Leergierig Enthousiast
Wat biedt het bedrijf?
Werken op een uitzonderlijke locatie midden in de natuur, we gebruiken runderen van ons eigen landgoed verder maken we gebruik van onze eigen kruiden en groente tuin. En dit alles word vers bereid door keuken toppers.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers