Gespecialiseerd kok

Restaurant De Lage Vuursche Leren in de keuken van een van de meest klassieke Franse bedrijven!

Als gespecialiseerd kok heb jij al heel wat meters gemaakt in verschillende bedrijven. Veel gezien en geleerd maar jij wilt meer zien en ontdekken. Bij Restaurant de Lage Vuursche doen en maken we alles nog zelf, zijn experts in het wildseizoen en altijd in beweging als het gaat om kwaliteitsverbetering. Het team in de keuken is jong en dynamisch Onze klassieke keuken kent een mix van hele klassieke bijna vergeten gerechten en bereidingen maar ook maken we gebruik van de nieuwste technieken. Benieuwd hoe dat er uit kan komen te zien voor jou? Neem contact op of kom binnen vallen voor een rondleiding!

Naar wie zijn wij op zoek?

De basistechnieken ken je en beheers je, goede productkennis. Je bent dagelijks opzoek naar verbetering in kwaliteit en bedrijfsprocessen. Je stelt veel vragen en kom met frisse ideeën. Je denkt niet tot aan de deur van de keuken maar je streeft naar een totaalplaatje om de beleving van onze gasten nog mooier te maken.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou de kans om je talenten te ontwikkelen en je creativiteit wakker te schudden. Door middel van persoonlijk begeleiding van zowel het keuken team als managers van het restaurant leer jij over alle facetten van het bedrijf. Gezien wij 7 dagen in de week open zijn hoef je niet alle weekeinden te werken en ook de werktijden zijn niet tot laat. Wij willen dat jij meedenkt over bedrijfsprocessen en nieuwe gerechten, tafelbereidingen en smaakcombinaties. Laten we samen doelen stellen en die behalen!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder