Restaurant Chef aan de Werf B.V. Wil jij de beste worden in jouw vak? Bel dan nu!
De student werkt 2 dagen per week in de keuken. Hij/zij zal alle facetten in de keuken voldoen en volledig worden begeleid worden voor de opdrachten voor school. Je zult in de praktijk bij ons alles leren over ons mooie vak!
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij vragen een zeer leergierige, gemotiveerde medewerker die graag veel wil leren en ver wilt komen in zijn of haar vak. Wij investeren in jouw toekomst en verwachten hetzelfde enthousiasme van jou.
Wat biedt het bedrijf?
Je komt terecht in een jong hardwerkend gemotiveerd team. Fantastisch bedrijf om in te werken met een Michelingids Bib Gourmand vermelding. Wij willen alleen het allerbeste voor onze gasten.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken