Gespecialiseerd kok

Kompas Loosdrecht Restaurant Kompas in Loosdrecht is een jong, dynamisch en gezellig bedrijf.

Passie voor eten is het belangrijkste ingrediënt voor deze functie. Jij wordt enthousiast van verse producten, mooie gerechten en ultieme smaakcombinaties. Samen met je collega’s creëer je een culinaire en verrassende beleving voor iedere gast. Restaurant Kompas in Loosdrecht biedt de student een leerbedrijf waar alle facetten van de horeca voorbij komen. We werken in een gezellig, hecht team waar iedereen gewaardeerd wordt in zijn of haar functie. Doorgroeimogelijkheden in het Kompas of in één van onze collega-bedrijven: restaurants Wilhelminapark, Maeve, Heimat of San Siro behoren tot de mogelijkheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Passie voor eten is het belangrijkste ingrediënt voor deze functie. Jij wordt enthousiast van verse producten, mooie gerechten en ultieme smaakcombinaties. Samen met je collega’s creëer je een culinaire en verrassende beleving voor iedere gast.

Wat biedt het bedrijf?

Kompas in Loosdrecht biedt de student een leerbedrijf waar alle facetten van de horeca voorbij komen. We werken in een gezellig, hecht team. Doorgroeimogelijkheden in het Kompas of in één van onze collega-bedrijven: restaurants Wilhelminapark, Maeve, Heimat of San Siro behoren tot de mogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder