Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Culinair Landgoed Parc Broekhuizen Leerplek restaurant op een culinair landgoed vol design, historie en moderne gastvrijheid op een hoog service niveau.

Afhankelijk van je studie is je takenpakket gekoppeld aan je opleiding en de dagelijkse werkzaamheden op je afdeling; je werkt volledig mee in het team en afhankelijk van je capaciteiten of interesses is er mogelijkheid tot meer verantwoordelijkheid. Kleinschalig bedrijf, maar met veel mogelijkheden om je interesses te ontdekken (Fine dining, bistro, banqueting, hotel). Neem voor specifieke werkzaamheden contact met ons op.

Naar wie zijn wij op zoek?

In een persoonlijk gesprek gaat men hier verder op in. Als een student leergierig is en initiatief toont wordt dit op prijs gesteld. Je hoeft niet alles te kunnen en te kennen, want daarvoor is de stage bedoeld; maar wel willen en durven aanpakken. Pro-actieve houding en zelfstandigheid wordt gewaardeerd.

Wat biedt het bedrijf?

We bieden een gevarieerd en gepassioneerd team op één van de mooiste locaties van Nederland. Een inspirerende omgeving met historie, design en gepassioneerde collega's. Er is veel kennis in huis, van hotellerie tot en met F&B. die we graag met je delen als je dit wilt. Bij een wederzijdse klik mogelijk om na de stage te blijven werken. We beschikken naast een hotel over twee restaurants, een fine-dining en een bistro, en daarnaast een banqueting afdeling; je hebt dus alle mogelijkheden om te ontdekken wat je leuk vindt in de hotellerie.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder