Culinair Landgoed Parc Broekhuizen Restaurant stage op een culinair landgoed vol design, historie en moderne gastvrijheid op een hoog service niveau.
Afhankelijk van je studie is je takenpakket gekoppeld aan je opleiding en de dagelijkse werkzaamheden op je afdeling; je werkt volledig mee in het team en afhankelijk van je capaciteiten of interesses is er mogelijkheid tot meer verantwoordelijkheid. Kleinschalig bedrijf, maar met veel mogelijkheden om je interesses te ontdekken (Fine dining, bistro, banqueting, hotel). Neem voor specifieke werkzaamheden contact met ons op.
Naar wie zijn wij op zoek?
In een persoonlijk gesprek gaat men hier verder op in. Als een student leergierig is en initiatief toont wordt dit op prijs gesteld. Je hoeft niet alles te kunnen en te kennen, want daarvoor is de stage bedoeld; maar wel willen en durven aanpakken. Pro-actieve houding en zelfstandigheid wordt gewaardeerd.
Wat biedt het bedrijf?
We bieden een gevarieerd en gepassioneerd team op één van de mooiste locaties van Nederland. Een inspirerende omgeving met historie, design en gepassioneerde collega's. Er is veel kennis in huis, van hotellerie tot en met F&B. die we graag met je delen als je dit wilt. Bij een wederzijdse klik mogelijk om na de stage te blijven werken. We beschikken naast een hotel over twee restaurants, een fine-dining en een bistro, en daarnaast een banqueting afdeling; je hebt dus alle mogelijkheden om te ontdekken wat je leuk vindt in de hotellerie.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat