Leidinggevende bediening

Huize Kwast Kom stage lopen bij het nieuwe Huize Kwast in de bruisende binnenstad van Leeuwarden!

Als (leidinggevende) medewerker bediening in opleiding ben jij hét gezicht voor het gastvrij ontvangen en bedienen van onze gasten. Je neemt de bestellingen op, serveert de drankjes en gerechten. Jij ontzorgt de gasten in het maken van hun keuzes door ze een heerlijk gebakje aan te bieden bij de koffie. Tussendoor maak je nog even tijd om een praatje te maken. Tijdens je stage wordt je hierbij volledig begeleid. In overleg met je leermeester gaan we jou taken en leerdoelen bespreken. Bij een dienst in de ochtend start je om negen- of tien uur met het opzetten van het terras en het klaarmaken van het restaurant en voor het gastvrij ontvangen van de gasten Een volledige stagedag duurt ongeveer 8 uren. De tijden en dagen zijn in overleg bespreekbaar.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als stagiaire verwachten we ook een aantal belangrijke punten van jou: - Je bent leergierig; - communicatief vaardig; - enthousiast en hebt oog voor detail.

Wat biedt het bedrijf?

Als stagiaire bij ons, bieden we het volgende: - een nieuwe horecazaak met veel leer- en doorgroeimogelijkheden; - de mogelijkheid om bij ons te komen werken; - flexibel werken, je geeft zelf je jouw beschikbaarheid aan; - een gratis maaltijd van de lunch- of dinerkaart tijdens je dienst; - een gezellig en hecht team.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder