Manager / ondernemer horeca

Huize Kwast Kom stage lopen bij het nieuwe Huize Kwast in de bruisende binnenstad van Leeuwarden!

Als (leidinggevende) medewerker bediening in opleiding ben jij hét gezicht voor het gastvrij ontvangen en bedienen van onze gasten. Je neemt de bestellingen op, serveert de drankjes en gerechten. Jij ontzorgt de gasten in het maken van hun keuzes door ze een heerlijk gebakje aan te bieden bij de koffie. Tussendoor maak je nog even tijd om een praatje te maken. Tijdens je stage wordt je hierbij volledig begeleid. In overleg met je leermeester gaan we jou taken en leerdoelen bespreken. Bij een dienst in de ochtend start je om negen- of tien uur met het opzetten van het terras en het klaarmaken van het restaurant en voor het gastvrij ontvangen van de gasten Een volledige stagedag duurt ongeveer 8 uren. De tijden en dagen zijn in overleg bespreekbaar.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als stagiaire verwachten we ook een aantal belangrijke punten van jou: - Je bent leergierig; - communicatief vaardig; - enthousiast en hebt oog voor detail.

Wat biedt het bedrijf?

Als stagiaire bij ons, bieden we het volgende: - een nieuwe horecazaak met veel leer- en doorgroeimogelijkheden; - de mogelijkheid om bij ons te komen werken; - flexibel werken, je geeft zelf je jouw beschikbaarheid aan; - een gratis maaltijd van de lunch- of dinerkaart tijdens je dienst; - een gezellig en hecht team.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder