Kok

Restaurant De Specerij

In het hartje van Lemmer bevind zich de Specerij met een capiciteit van 104 gasten binnen in het restaurant, en op het terras kunnen 54 gasten plaats nemen. Onder leiding van de heer Fred Visser word er op mediteraanse wijze gekookt in onze keuken. Wij staan voor top kwaliteit gerechten, en het werken met de beste producten. Verse producten zijn bij ons van groot belangrijk! Wij bieden een stageplaats voor de functie kok, je helpt mee in de voorbereiding van de keuken. Ook zal je mee draaien in de avond uren om de kok te kunnen assisteren bij het maken van zijn gerechten. Hierbij word je natuurlijk geheel begeleid en zal de heer Visser een op een alles met je doornemen en terzijde staan. Heb je nu intresse gekregen om bij ons stage te komen lopen? schroom niet en meld je aan! En wellicht tot snel bij de Specerij!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt oog voor detail, en gebruikt je creativiteit om je zelf te ontplooien binnen ons bedrijf. Je bent leergierig en gezellig dit in combinatie met hard werken is de verwachting die wij van jou hebben.

Wat biedt het bedrijf?

Binnen ons bedrijf heb je de kans om door te groeien, dit kan zijn in doorstroming in jou loopbaan. Wij bieden jou een fijne en gezellige werkplek.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder