Leidinggevende keuken

Sound & Soul foodbar | Lent Stage lopen bij de nieuwste en leukste horecazaak van Nijmegen Noord!

Ondersteunen van de kokswerkzaamheden. Mice-En-Placen, koude en warme kant draaien, borrelhappen en desserts maken. Alles wordt 'from scratch' gemaakt. Zelfs de frieten snijden wij zelf. Je leert: - Snijtechnieken (verbeteren met tips en tricks) - Het bereiden van gerechten uit alle continenten van de wereld - Ambachtelijk eten (groentes, vlees, vis, sauzen, soepen etc.) bereiden - Een gerecht mooi opmaken - Smaken combineren en koken met gevoel en liefde - Leren proeven (ja dat moet je leren) - Het bijhouden van HACCP registratie - Bestellingen controleren. - Het bijhouden van voorraad en bestellen (wanneer je daar klaar voor bent) - Communiceren met en begeleiden van het afwasteam - Schoonmaken en schoonhouden van de keukenmachines en -gereedschappen. Waar de student dit aankan krijgt hij steeds meer verantwoordelijkheden om zijn leidinggevende capaciteiten te ontwikkelen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Niks moet je als student al perfect kunnen, wel een aantal zaken waar we aan gaan werken en wat een pré is om stage bij Sound&Soul foodbar te lopen: - Enthousiasme - Een leergierige instelling - Sociaal in de omgang (naar zowel gast als collega) - Betrouwbaarheid (nakomen van afspreken) - Communicatie (tijdig en duidelijk contact onderhouden met je collega's en mij als stagebegeleider) - Een passende karakteristiek voor een leidinggevende in de keuken (eerlijk, duidelijk en rechtvaardig kunnen (leren) zijn ):) - Niet bang zijn om hard te werken, dat geeft energie!

Wat biedt het bedrijf?

Ben jij enthousiast en gemotiveerd? Wij bieden diverse kansen: - Een vaste aanstelling part- of fulltime. - Doorgroeimogelijkheden afhankelijk van ja wens, van (zelfstandig werkend) kok bediening tot chef de parti of souschef! - Een fijn team waar samenwerking belangrijk is! - Fatsoenlijke werktijden, rustig en didactisch onderlegde begeleiding.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

lees verder