Zelfstandig werkend kok

Bras-Koer

Ben je student en op zoek naar een leerplaats waar je écht iets kunt leren, ervaring opdoet in de horeca én in een gezellige omgeving werkt? Bras- Koer, biedt jou de kans om je talenten te ontwikkelen en een waardevolle aanvulling op je cv te creëren! Bij de Bras-Koer krijg je de mogelijkheid om te werken in een dynamisch team waar gastvrijheid, kwaliteit, en teamwork centraal staan. Of je nu studeert voor een carrière in de horeca, of gewoon op zoek bent naar een plek waar je praktische ervaring kunt opdoen, bij ons leer je de kneepjes van het vak.

Naar wie zijn wij op zoek?

In ons team mag je alle onderdelen van het vak gaan uitvoeren. Dat betekend dat je niet altijd aan dezelfde kant staan. De ene keer sta je bij de voorgerechten en andere keer doe je de desserts. Je zult ook een eigen leermeester krijgen.

Wat biedt het bedrijf?

Bij de Bras - Koer bieden we je een leerzame werkplek waar je praktijkervaring opdoet in de horeca. Je werkt in een hecht en gezellig team, met persoonlijke begeleiding van ervaren professionals. We zorgen voor een fijne werksfeer waarin je de ruimte krijgt om je vaardigheden verder te ontwikkelen en je klaar te stomen voor een succesvolle carrière in de horeca. Daarnaast krijg je de kans om dagelijks te leren van onze vaste gasten en bij te dragen aan hun positieve ervaring.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder