Zelfstandig werkend kok

Restaurant De Vier Seizoenen Ambitieuze leerling-kok met enige ervaring die zijn carrière heeft uitgestippeld.

De leerling kok draait in ons team mee, we draaien lunch en diner. Werkdagen zijn vanaf 12:00 uur. 4 dagen per week, entremetier en koude kant en indien mogelijk roti kant. We maken alles zelf en we zijn een druk à la carte restaurant.

Naar wie zijn wij op zoek?

Teamplayer, doorzetter, hard voor de zaak, je eigen opleiding en passie voor het koksvak.

Wat biedt het bedrijf?

We bieden je een afwisselende baan met doorgroei mogelijkheden. een plek waar je gezellig kan werken in een jong team. Alle dagen lunch en diner op de zaak en uiteraard gezellige na borrel

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder