NH Conference Centre Leeuwenhorst Hotel Leerling Kok
Zoek je een leuke leerlingplaats? Ons keukenteam houdt echt van het vak en hebben gast gerichtheid, kwaliteit en teamwork hoog op de prioriteitenlijst staan. Met veel plezier en de juiste hoeveelheid grappen, koken we voor zowel groepen tot 1000 personen als à la carte tot 60 gasten, van ontbijt tot luxe diner; we bereiden het allemaal. Heb je interesse en vind je jezelf een harde werker, teamplayer en een goede kok neem dan contact op!
Naar wie zijn wij op zoek?
Je hebt al wat ervaring, zodat je mee kunt draaien in een van de grootste hotelkeukens in Nederland.
Wat biedt het bedrijf?
NH Conference Centre Leeuwenhorst is met 513 kamers en 123 vergaderzalen één van de grootste conferentiehotels van Nederland. Het hotel ontvangt regelmatig congressen zelfs tot 1.600 gasten. Maar ook de leisure gasten zijn van harte welkom. Elke dag zetten wij alles op alles om onze gasten met een grote glimlach te zien vertrekken en dit doen wij samen als één groot team. Werken bij ons is de ideale combinatie tussen zakelijk en leisure, individuele gasten en groepen, alleen werken of in teamverband en dat geeft dagelijks veel afwisseling is. Daarnaast zijn er veel leuke benefits. Zo kan je gratis gebruik maken van onze fitness in ons Aqua Fitness Centre, bieden we overnachtingen in hotels van de Minor Hotel Group tegen medewerkerstarief, organiseren we diverse sociale activiteiten, en nog veel meer! Het hotel is onderdeel van de Minor Hotel Group; een keten die zich kenmerkt als ‘youngminded’ en waarbij er talloze doorgroeimogelijkheden zijn.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat