Manager / ondernemer horeca

Pos en van Hooff catering Manager/Ondernemer op de mooiste vereniging van Nederland op een prachtige locatie.

Wij zoeken een gemotiveerde stagiair(e), met passie voor zijn/haar gekozen vak, de horeca! Creativiteit, representativiteit, leergierigheid en team player zijn typische eigenschappen die wij zoeken. Wij bieden een kans om te werken met ervaren leermeesters, in een wel heel bijzonder leerbedrijf. De grootste watersport Vereeniging van Nederland; de Koninklijke Watersport Vereeniging Loosdrecht (KWVL). Een besloten vereniging met 2500 zeer actieve leden, waar wij als Pos en van Hooff catering de HORECA van verzorgen. Gastvrijheid, service, uitstraling en kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij verzorgen lunches, a la carte diners, private dining, partijen en evenementen in onze sociƫteit. Bij de KWVL krijg je de kans om je alle facetten van het leidinggevend eigen te maken, daar wij een zeer kleine organisatie zijn, met een zeer breed scala aan activiteiten en management taken.;

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vinden het belangrijk dat jij: Vrolijk bent en een open uitstraling hebt. Bereid bent om te leren en out of the box te denken. Niet bang bent om fouten te maken. Houdt van lekker eten en mensen wil vermaken. Een positieve en flexibele instelling is zeer belangrijk .

Wat biedt het bedrijf?

Pos en van Hooff catering in Loosdrecht biedt de student een leerbedrijf waar alle facetten van de horeca voorbij komen. We werken in een gezellig, hecht team waar iedereen gewaardeerd wordt in zijn of haar functie. Doorgroeimogelijkheden in Pos en van Hooff catering behoren tot de mogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder