Leidinggevende bediening

Pos en van Hooff catering Leidinggevende bediening op de mooiste vereniging van Nederland op een prachtige locatie.

Wij zoeken een gemotiveerde stagiair(e), met passie voor zijn/haar gekozen vak, de horeca! Creativiteit, representativiteit, leergierigheid en team player zijn typische eigenschappen die wij zoeken. Wij bieden een kans om te werken met ervaren leermeesters, in een wel heel bijzonder leerbedrijf. De grootste watersport Vereeniging van Nederland; de Koninklijke Watersport Vereeniging Loosdrecht (KWVL). Een besloten vereniging met 2500 zeer actieve leden, waar wij als Pos catering de HORECA van verzorgen. Gastvrijheid, service, uitstraling en kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij verzorgen lunches, a la carte diners, private dining, partijen en evenementen in onze sociƫteit. Bij de KWVL krijg je de kans om je alle facetten van het leidinggevend eigen te maken, daar wij een zeer kleine organisatie zijn, met een zeer breed scala aan activiteiten en management taken.;

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vinden het belangrijk dat jij: Vrolijk bent en een open uitstraling hebt. Bereid bent om te leren en out of the box te denken. Niet bang bent om fouten te maken. Houdt van lekker eten en mensen wil vermaken. Een positieve en flexibele instelling is zeer belangrijk .

Wat biedt het bedrijf?

Pos catering in Loosdrecht biedt de student een leerbedrijf waar alle facetten van de horeca voorbij komen. We werken in een gezellig, hecht team waar iedereen gewaardeerd wordt in zijn of haar functie. Doorgroeimogelijkheden in Pos catering behoren tot de mogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder