Zelfstandig werkend kok

Restaurant Zilt & Zoet In restaurant Zilt & Zoet leer je het vak zoals het moet!

Je werkt in de keuken in een klein team. Je bent verantwoordelijk voor de koude kant. Je wordt natuurlijk ingewerkt en begeleid, er zijn 2 leermeesters in de keuken. Je maakt overdag mise en place, bestellingen opruimen, gerechten doorgeven. Helpen bij de kachel. Bestellen en meedenken met de kaart en overige keuken zaken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Koken in jouw passie, je wilt graag leren. Bent creatief, sociaal, leergierig en netjes

Wat biedt het bedrijf?

Zilt & Zoet biedt jou de ruimte om je kennis te verbreden, je creatieve inbreng is meer dan welkom. Je werkt in een klein hecht team, kleding van het bedrijf (wordt ook in het bedrijf gewassen) Warme maaltijd. Normale werktijden en dagen. Duidelijke communicatie. Vakantie en sluitingsdagen zijn ruim van te voren bekend.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder