Kok

Crowne Plaza Maastricht Stagiair(e) Keuken

• Het (voor-)bereiden van culinair hoogwaardige gerechten uit voornamelijk verse ingredinten; • Mice en place op peil houden; • Borden, schotels etc. gereed maken door het uitvoeren van la minute kookwerkzaamheden, • De werkomgeving, keukenmachines en -apparatuur en overige werkmaterialen schoonmaken; • Op een hyginische manier werken in de keuken volgens de HACCP regelgeving; • Het zelf verrichten van alle voorkomende werkzaamheden in de keuken;

Naar wie zijn wij op zoek?

• De opleiding volgt tot kok of een vergelijkbare opleiding MBO/HBO • De Nederlandse & Engelse taal uitstekend beheerst in woord & geschrift. • Georganiseerd is, gastgericht, teamplayer en kwaliteit gericht is.

Wat biedt het bedrijf?

- Stage periode in overleg - Een te gekke werkplek met leuke collega’s - Korting in alle hotels en restaurants van IHG - Collectieve bedrijfsfitness via fit met korting - Interne en externe trainingsmogelijkheden - Stagevergoeding;

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder