Crowne Plaza Maastricht Stagiair(e) Keuken
• Het (voor-)bereiden van culinair hoogwaardige gerechten uit voornamelijk verse ingredinten; • Mice en place op peil houden; • Borden, schotels etc. gereed maken door het uitvoeren van la minute kookwerkzaamheden, • De werkomgeving, keukenmachines en -apparatuur en overige werkmaterialen schoonmaken; • Op een hyginische manier werken in de keuken volgens de HACCP regelgeving; • Het zelf verrichten van alle voorkomende werkzaamheden in de keuken;
Naar wie zijn wij op zoek?
• De opleiding volgt tot kok of een vergelijkbare opleiding MBO/HBO • De Nederlandse & Engelse taal uitstekend beheerst in woord & geschrift. • Georganiseerd is, gastgericht, teamplayer en kwaliteit gericht is.
Wat biedt het bedrijf?
- Stage periode in overleg - Een te gekke werkplek met leuke collega’s - Korting in alle hotels en restaurants van IHG - Collectieve bedrijfsfitness via fit met korting - Interne en externe trainingsmogelijkheden - Stagevergoeding;
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit