Zelfstandig werkend kok

OAK 34 Do you think you can stand the heat? Kom mee bbqen bij oak34!!

we zijn op zoek naar gemotiveerde leerlingen die het vak willen leren in een nieuwe zaak, thema is bbq/grill, ons motto is dat het toegankelijk moet zijn maar op een hoog kwaliteitsniveau. we bereiden anders dan andere want hier wordt met vuur gespeeld in plaats van veel technologie, hebben 3 bbqs \ smokers staan die allen op houtskool en briketten draaien, wat veel smaak geeft maar ook aandacht vereist. een stage plek bij ons houd in meedraaien in de mis en place en lunch overdag, mise en place is vrij uitgebreid omdat we alles zelf maken van rubs en sauzen tot aan de gehele pattisserie, en in de avond is het service draaien!! stageperiode proberen we altijd op te delen in delen zodat je tijdens de periode die je bij ons bent zoveel mogelijk parties van de keuken te zien en ervaren krijgt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ik vind het vooral belangrijk dat een student gemotiveerd is, teamspeler, flexibel en dat hij/zij passie voor het vak hebben. Kennis en kunde komen dan vanzelf!

Wat biedt het bedrijf?

We hebben een hecht, klein team dat al jaren samen werkt en ook ervaren en deskundig dus zullen ze je een leerzame stage kunnen bieden. gemotiveerde studenten die na hun stage periode nog niet uitgeleerd zijn zijn vaak welkom om te blijven werken bij ons

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder