Kok

Brasserie1600

Bij Brasserie1600 is een veelzijdige stage mogelijk. Wij zijn 7 dagen geopend, werken met een jong enthousiast team en willen graag stagiaires alle kneepjes van het vak leren! Dag indeling keuken: 11.00 uur start van de dag: Inkoop controleren, opbergen van de inkoop, mice en place 12.00 opening restaurant: bereiden van de lunchgerechten, schoonhouden van de keukenruimte 16.00 uur: mice en place avond, personeelseten bereiden 16.30-17.00 uur pauze 17.00 uur: dinergerechten bereiden, assisteren van de kok, schoonhouden van de keuken 20.00 uur: start afsluiten keuken

Naar wie zijn wij op zoek?

Onze doelgroep is heel breed, een vlotte, vriendelijke en nette houding is zeer gewenst.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Brasserie1600 werken we met een jong en enthousiast team. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid. We leren en werken met elkaar en van elkaar. Jaarlijks organiseren we een leuk bedrijfsuitje, maar na je werkdag is er ook ruimte om na te kletsen met een sluitdrankje. Barista workshops, meedenken met de kaart, bezoekje bij de slager, vishandel of beurs proberen we ook jaarlijks mogelijk te maken. Kans op een vast baan bij Brasserie1600 is zeker mogelijk!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder