La Presa Kleinschalig, creatief en uitdagende stage plek. Wij bieden jou aan om alle kneepjes van het vak te leren. Werk in een gepassioneerd bedrijf!
Het werken in een kleinschalige keuken met creatieve gerechtjes. Wij serveren gerechtjes van over heel de wereld. Het concept is shared dining met alles vers gemaakt. Je begint in de middag met de mise en place en in de avond het maken en uitgeven van de gerechtjes. Het is bij ons zeer gevarieerd en creatief werken. Door ons kleinschalige restaurant werk je in een klein team en zal je alle aspecten van het werken in de keuken leren. We hopen je snel te zien en je de kneepjes van het vak te leren!
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij hebben een open keuken en is het een eis dat je er representatief en verzorgd uitziet. Verder vragen wij van jou dat je schoon werkt en een oog voor details hebt. Het groeten van de gasten is geen must maar wordt wel geapprecieerd!
Wat biedt het bedrijf?
Je komt in een gezellig klein team terecht met een passie voor de horeca! Uiteraard is er een kans op een vaste aanstelling. Wij bieden jou de kans om veel te leren over het vak.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit