De Reuselhoeve Wij zoeken een stagiaire voor in de horeca
De Reuselhoeve: actief ontspannen, samen genieten. Met je kinderen, collega's, vrienden of familie heerlijk genieten op ons ruime boerderijterras. Op de Reuselhoeve komen spanning, humor en ontspanning samen in een unieke beleving in de buitenlucht. En sluit af op ons prachtige terras. Wij zijn het gehele jaar geopend, en er is genoeg te doen en te beleven voor iedereen. Je werktijden zijn in overleg. Wij zijn geopend van 11.00 uur tot 23.00 uur. Je leert alle in en outs van de horeca.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent communicatie vaardig, sociaal, leergierig, teamspeler, spontaan en een harde werker.
Wat biedt het bedrijf?
De Reuselhoeve: actief ontspannen, samen genieten. Met je kinderen, collega's, vrienden of familie klimmen, kanovaren, lasergamen, wc-pot racen of gewoon heerlijk genieten op ons ruime boerderijterras. Op de Reuselhoeve komen spanning, humor en ontspanning samen in een unieke beleving in de buitenlucht. En sluit af op ons prachtige terras, proef onze fameuze hoeveplanken, houtvuurbarbecues en speciaal bieren. Voor alle leeftijden en voor ieder budget. Wij zijn het gehele jaar geopend, en er is genoeg te doen en te beleven voor iedereen. Daarnaast kom Je terecht in een leuk, gezellig, jong team.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf