Meewerkend horeca ondernemer

Kasteel Montfoort Wil jij ervaring op doen met het managen van bruiloften en catering op locatie?

Als manager/ondernemer horeca bij Kasteel Montfoort verzorg je à la carte lunch en diverse evenementen waaronder zakelijke bijeenkomsten, recepties en... bruiloften! Dit combineer je met kantoorwerk, waar je reserveringen aanneemt, arrangementen verkoopt, offertes opstelt. Uiteraard krijg je voldoende tijd om een ondernemingsplan te maken. Gezien de diversiteit aan activiteiten zal het takenpakket van een leerling erg divers en afwisselend zijn wat maakt dat een stage of leerplek bij Kasteel Montfoort een unieke kans is om praktijkervaring op te doen! Ook ervaring op doen met cateringen? En alle voorbereiding die daaraan vooraf gaat? Dat kan! Je zorgt dat alles op tijd ingekocht is, plant en verdeelt de werkzaamheden en stuurt medewerkers aan.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ga jij er helemaal voor? Ben je flexibel inzetbaar en enthousiast? En houd je van een hecht team dat voor elkaar door het vuur gaat? Dan pas je bij ons!

Wat biedt het bedrijf?

Op loopafstand van Kasteel Montfoort bevindt zich onze andere locaties: De Heeren van Montfoort, De Sint Jan Commanderije en Tuin De Hoge Waard. Voor stagiair(e)s/leerlingen bieden we de mogelijkheid om ervaring op te doen op deze andere locaties of... na afronding van de leerperiode zelfs een werkplek! Vind je catering op locatie leuk? Wij hebben regelmatig (grote) cateringen! Doorgroeien? Dat kan! Daarnaast zijn er altijd mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Van BHV en wijncursus tot training van een echte barista. Ook doe je veel verschillende ervaringen op: van bruiloften en feesten tot aan business evenementen en à la carte lunch en diner. Jouw leermeester helpt je hierbij en we kijken wat aansluit bij jouw behoeften!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder