Kok

Bistro De Oale Ste Kom werken in een dynamisch horeca en recreatie bedrijf aan de voet van de Sallandse Heuvelrug!

De leerling/student komt te werken in de keuken, hij wordt begeleid door de leermeester. 's ochtends rond 10.30/11.00 beginnen wij met de werkzaamheden in de keuken. Allereerst word de lunch klaar gezet voor die dag. Daarna beginnen wij met de mise en place ( voorbereidingen ) voor het diner. De leerling begint over het algemeen aan de koude kant, dat betekent dat hij of zijde voorgerechten en de desserts voorbereid. Samen met de andere koks is zij verantwoordelijk voor de keuken. Rond 16.30 eten wij met elkaar, daarna zetten wij om 17.00 de laatste dingen voor het diner klaar. Je komt te werken in een sfeervolle bistro gelegen bij Camping de Noetselerberg, in de zomermaanden hebben wij voornamelijk veel vakantie gasten en de rest van het jaar veel gasten van buitenaf.

Naar wie zijn wij op zoek?

Creatief, netjes werken, discipline, goede verhouding en zelf initiatief nemen.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een leuke werkplek in een jong en dynamisch team, wij werken veel met jongeren omdat dit bij ons past. Niet te groot team, maar we staan er wel met elkaar!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder