Zelfstandig werkend kok

Beach Noordwijk Best Escape Anyone Can Have

Zodra je afrit 19 in Noordwijk afloopt, voel je de energie. B.E.A.C.H. is anders dan andere beachclubs. Je hoeft niet naar Ibiza of Mykonos te vliegen om het vakantiegevoel te ervaren. Bij B.E.A.C.H. BEN je op vakantie! Wat voor weer het ook is, bij B.E.A.C.H. schijnt altijd de zon. We gaan je leren hoe je de keuken zelfstandig weet te draaien. Je zult op alle afdelingen in de keuken worden ingewerkt en daarna zal blijken waar jouw sterke punten liggen en wat je voorkeur heeft. Je wordt in ieder geval omringt door enthousiaste professionals die hun sporen hebben verdiend in de keuken en die onze gasten elke dag weer weten te verrassen met hun creaties.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij de persoon die het team in onze keuken kan versterken als (zelfstandig werkend) kok dit seizoen? Weet jij van aanpakken op drukke dagen en zie jij jezelf werken op het strand? Ben jij energiek, creatief, een team-player en ben je niet bang om hard te werken? Dan is B.E.A.C.H. de plek voor jou.

Wat biedt het bedrijf?

Een gave stageplek aan het strand. De kennis die je bij ons opdoet is van grote waarde. We zijn flexibel en zullen altijd proberen om jou tegemoet te komen. Als het klikt tussen ons en we zien potentie in je dan zijn er na je stage talloze mogelijkheden voor een verdere loopbaan.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder