Grand Hotel Huis Ter Duin B.V. Stage/Leerling Keuken Grand Hotel Huis ter Duin
Als stagiair/leerling keuken ben je actief in een van onze keukens afgestemd op jouw interesse en ambities. Je draagt zorg voor de verwerking van geleverde producten, de mice en place, het voorbereiden en het opmaken van uiteenlopende gerechten. Je werkzaamheden bestaan oa uit; -Verrichten van voorbereidende werkzaamheden zoals wassen, snijden, (voor)koken, mengen/roeren e.d.; -Assisteren bij het ontvangen en opslaan van geleverde artikelen; -Beoordelen van de kwaliteit (versheid, houdbaarheid e.d.) van te gebruiken producten/ingrediënten; -Klaarzetten van (hulp)middelen; -Bereiden van gerecht(en) en/of gerecht gedeelten volgens recepturen of specifieke aanwijzingen van de chef-kok; -Uitvoeren tussentijdse kwaliteitscontroles (gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid e.d.); -Doorgeef gereed maken van gerechten (opmaken van borden/garneren); -Controleren gerechten op presentatie-eisen; -Schoonmaken van de werkomgeving; -Bij drukte meewerken op andere afdelingen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je voldoet aan of beheerst grotendeels; -Je hebt al wat keukenervaring en wilt nog een hoop leren; -Bekend met HACCP; -Beheersing van de Nederlandse taal en/of Engelse taal; -Flexibel; -Gemotiveerd; -Teamplayer.
Wat biedt het bedrijf?
-Een stage/leerplek dienstverband met mogelijkheden tot vast dienstverband na je stage of leerjaar; -Een stagevergoeding a €600,- bruto; -Compensatie bij werken op feestdagen; -Naast je stage een mogelijkheid tot een flex contract; -Een professionele leermeester die jouw traject begeleid, -Een mooie werkgever op jouw C.V.; -Tegemoetkoming in de reiskosten (hangt af van afstand woon-werkverkeer); -Kom je van verder weg? We bieden verblijfsmogelijkheden aan in ons Medewerkers Hotel “ De Golf”. Hier vragen we een vergoeding voor. Het is 15 minuten lopen van Huis ter Duin en 3 minuten van het strand; -Free for One (kom je met een gezelschap eten, dan betaal je als medewerker niet); -Korting op kamerovernachtingen en 10% korting op artikelen vanuit onze giftshop; -Een Preferred Carrière Netwerk: je kunt eventueel verder groeien in een van de andere hotels van de Preferred Hotel Group.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers