Langs Berg en Dal Kom jij werken en leren bij het meest gastvrije team in Noordwijk?
In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor de ervaring en beleving die de gasten bij onze restaurants krijgen. Hierbij volg je het 12-stappenplan en houd je je aan de werkwijze. De volgende werkzaamheden horen bij zelfstandig werkend gastvrouw/gastheer: * Gasten welkom heten en begeleiden naar de tafel * Bediening aan tafel, bestellingen opnemen en gerechten uitserveren * Kassahandelingen * Gastvrij – Je bent een echte gastheer/gastvrouw * Zorgen voor een nette, hygiënische werkplek * Werken volgens het 12-stappenplan * Meedenken met de restaurantleiding en hen ondersteunen
Naar wie zijn wij op zoek?
* Liefde voor de hospitality branche, je bent gastvrij en zorgt ervoor dat gasten terugkomen * Flexibele instelling * Stressbestendig, je moet tegen een hoge werkdruk kunnen * Je werkt grondig en controleert je eigen werkzaamheden. * Je bent ordelijk en overzichtelijk * Je werkt volgens vaste procedures, wij werken aan de hand van een 12 stappenplan * Je bewaakt de kwaliteit en service
Wat biedt het bedrijf?
? Veelzijdige werkervaring Je leert alle aspecten van het horecavak: van ontvangst van gasten tot bediening, barwerkzaamheden en meedenken in service en gastbeleving. ? Persoonlijke begeleiding Je krijgt goede begeleiding van ervaren collega’s en ruimte om te groeien op je eigen tempo. ? Leuke, betrokken werksfeer We zijn een klein en hecht team met oog voor elkaar en passie voor gastvrijheid. ? Mooie locatie & diverse gasten Gelegen op een unieke plek met een mix van toeristen, vaste gasten en groepen. Geen dag is hetzelfde! ?Creatieve en moderne horeca We werken met verse producten, hebben wisselende lunchmenu’s en organiseren regelmatig leuke evenementen. ? Ruimte voor initiatief Heb je een leuk idee of wil je ergens in uitblinken? We moedigen eigen inbreng aan!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan