Dorpsherberg De Roskam Werken in een jong en gezellig team met alle ruimte voor jouw inbreng.
De werknemer gaat aan de slag in een heel open en leuk team. De werkzaamheden zullen bestaan uit het mis en place maken en lunch - dessert bereiden. Het team bestaat uit een chef-kok, sous chef en een zelfstandig werkende kok bijgestaan door 2 keukenhulpen. De Roskam in een vrij nieuw bedrijf met heel goede recensies op google en booking.com. Aan ons de uitdaging om het niveau te behouden en punten van verbetering door te voeren.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je komt te weken in een team dat een passie heeft voor eten, de smaak en de opmaak ervan. We werken met verse producten. We staan open voor jou input om gerechten nog mooier te maken. Je doel is een mooi opgemaakt en smaakvol bord op de pas neer te zetten
Wat biedt het bedrijf?
Daar wij een jong bedrijf zijn bieden wij de mogelijkheid op doorgroei. wij stimuleren de ontwikkeling van ons team op alle fronten. Ons bedrijf is voorzien van een aparte personeelsruimte met lockers en een douche. Ook is er buiten een plek gecreƫerd om rustig pauze te houden.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan