Kok

Grand Café De Beerze Kom werken in het mooiste horecabedrijf van Brabant

Je maakt in onze nieuwe keuken de lekkerste lunchgerechten. Daarna gaan we verse producten verwerken tot een smaakvol diner. Je werkt in een splinternieuwe keuken die voorzien is van alle nieuwe materialen en in een gezellig en ervaren team

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent gemotiveerd en gedreven. Onder leiding van onze chefkok gaan we je begeleiden om een echte horecatopper te worden.

Wat biedt het bedrijf?

Een compleet nieuwe en moderne keuken in een prachtig nieuw horecabedrijf. Wanneer je de stage doorlopen hebt, is de kans groot dat je mag blijven.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder