Hutten Eigentijdserf Leerling kok bij Eigentijdserf
Bij Eigentijdserf ontvangen we vooral groepen: bedrijven, sportclubs en organisaties die hier komen voor een training, workshop of meerdaags verblijf. Geen a la carte, wél koken op maat. Onze gerechten worden afgestemd op de wensen van onze gasten, met zoveel mogelijk gebruik van seizoensproducten – deels uit onze eigen moestuin! Je ondersteunt bij alle keukenwerkzaamheden, zoals: Voorbereiden, koken en presenteren van gerechten; Meewerken aan diverse culinaire concepten: van buffet tot barbecue tot luxe diner; Zorgen voor een nette en hygiënische werkomgeving; Meedenken met de chef over het menu en nieuwe ideeën; Eventueel bijdragen aan een leuk project, zoals gerechten bedenken voor een nieuwe kaart!
Naar wie zijn wij op zoek?
Ben jij op zoek naar een stageplek waar je kunt leren en creatief mag zijn in de keuken? Dan is Eigentijdserf dé plek voor jou! Hier kook je op een prachtige locatie in de natuur, samen met een ervaren kok. Geen dag is hetzelfde: de ene keer verzorg je een driegangenmenu, de andere keer een buffet of barbecue in de tuin. Je volgt een koksopleiding mbo niveau 2 of 3; Je bent leergierig en enthousiast om te werken met mooie, verse producten; Je woont in de buurt of bent in het bezit van rijbewijs en eigen vervoer, de locatie is helaas niet met het OV bereikbaar.
Wat biedt het bedrijf?
Werktijden tussen 10:30 en 19:00, doordeweeks en in het weekend (afhankelijk van de planning); Een salaris van € 2.315,00 bruto op basis van 38 uur – dit is het salaris als je een BBL-opleiding volgt (vanaf 20 jaar). Volg je een BOL-opleiding, dan ontvang je een stagevergoeding van € 500,00 per maand; Vrijheid om mee te sparren over het dagelijkse menu; Begeleiding van een ervaren kok; Een mooie omgeving midden in de natuur, waar elke dag anders is!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit