Zelfstandig werkend kok

H32 Restaurant Wie goed doet, goed ontmoet!

Als student/werknemer zal je stapje voor stapje alles gaan leren in de keuken. Je zal beginnen met mise en place en het bereiden van de gerechten aan de koude kant, maken van recepten, borrel hapjes, pizza's en uiteindelijk is het doel dat je ook aan de grill meedraait. Begin je om 7 uur dan start je de keuken mee op, mag je onze broden maken en zorgen dat alles klaar staat voor de lunch. Vaak draai je nog de spits mee en dan mag je lekker naar huis. Je hebt ook momenten dat je tijdens de lunch begint en dan ga je de mice en place voor het diner klaarzetten, dan draai je het diner mee, ruim je jouw kant op. Wij draaien zowel lunch, diner als borrel met veel variatie.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het is fijn als je de basis vaardigheden bezit maar wij zijn vooral opzoek naar een gemotiveerde student/werknemer die graag alles van het vak koken wil leren.

Wat biedt het bedrijf?

Wanneer je laat zien dat je in het team van H32 past en wanneer je je wilt blijven ontwikkelen in het mooie van Horeca, staat er een mooie toekomst op je te wachten. Ben jij een kunstenaar in de keuken, sta je liever te knallen achter onze cocktailbar of wil je je juist focussen op het in de watten leggen van onze gasten? Wil jij werken in een mooie zaak met ontwikkelingsmogelijkheden, flexibel tijden (of juist vast) in een leuk team, de mogelijkheden bij H32 zijn oneindig!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder