Kok

RCN Toppershoedje Gezocht: enthousiaste, leergierige en flexibele horecatijgers!

Als stagiair horeca sta je in de bediening en/of keuken altijd klaar voor onze gasten, vooral als het druk en hectisch is. De beste service verlenen staat bij jou altijd voorop. Je hebt aandacht voor hun wensen en bestellingen. Je doet er alles aan om onze gasten een geweldige vakantie te bezorgen. Natuurlijk altijd met een big smile op je gezicht! Je wordt ingezet in de keuken of in de bediening of een combinatie van deze werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde en er is volop te doen. Je krijgt van ons genoeg ruimte en begeleiding om alle ins en outs van het horecavak te leren. In de keuken ondersteun je het keukenteam bij werkzaamheden. Samen zorg je voor de mise en place en voor een vlotte en soepele service. Je bereidt en serveert gerechten van de RCN-menukaart. In de bediening help je mee met het aannemen van reserveringen en het ontvangen van onze gasten in het restaurant of op het terras. Je neemt bestellingen op, serveert drankjes en gerechten en geeft advies over de menukaart.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat vragen wij? Veel! Maar dat maakt het juist zo uitdagend en leerzaam. Werken op een vakantiepark vereist flexibiliteit en hard werken. Uiteraard begrijp jij dat werken in het weekend, tijdens vakanties en op feestdagen bij deze baan hoort. Ervaring is niet vereist, wel fijn! Jij: bent minimaal 16 jaar bent een echte aanpakker kunt goed in een team werken bent energiek, enthousiast en gastvrij bent leergierig bent stressbestendig volgt een relevante opleiding hebt kennis van minimaal 1 vreemde taal (bij voorkeur Engels) kunt een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen

Wat biedt het bedrijf?

Werken in een vakantiesfeer bij een erkend leerbedrijf met gediplomeerde stagebegeleiders. Een afwisselende topstage op een fantastische locatie. Wij geven je veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Als stagiair heb je bij ons veel ruimte voor nieuwe ideeën en er zijn goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je bent in de natuur, ontmoet veel nieuwe mensen en maakt onderdeel uit van een hecht team van leuke collega’s op één van de gezelligste vakantieparken in Nederland. Verblijf op het park is mogelijk. Voor een klein bedrag kun je ook een maaltijd krijgen. Een stagevergoeding van € 525,- per maand + tegemoetkoming in de reiskosten. Start en duur van je stage in overleg.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder