Kok

Restaurant In d' Groene Lanteern Werken in een enthousiast team!

mise en place, schoonhouden van de werkplek en gerechten bereiden, volledig meedraaien in een klein bedrijf waar veel werkzaamheden aan bod komen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Schoon werken, zich verantwoordelijk voelen voor wat hij/ zij gemaakt heeft en eigen inbreng gewenst.

Wat biedt het bedrijf?

Doorgroeimogelijkheden, bereiden van klassieke keuken.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder