Bakkerij Out vof
Na je opleiding kan je zelfstandig banketproducten maken en ken je de bijbehorende technieken. Ook heb je kennis van de inkoop van ingrediƫnten en het beheer van de voorraad.
Naar wie zijn wij op zoek?
Liefde voor het bakkers vak, oog voor creativiteit en hygiƫne. Werken in teamverband is een must.
Wat biedt het bedrijf?
Bakker Out biedt een leerzame, mooie stageplek aan. Met oog op het vakmanschap en ambacht. Een bakkerij die al 125 jaar het mooie ambacht vervaardigd. Doorgroei mogelijkheden zijn aanwezig. De volgende opties zijn mogelijk bij deze leerplaats Extra begeleiding Mogelijkheden voor zij-instromers
Wat ga je leren?
- Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
- B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
- B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
- B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
- B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
lees verder