Zelfstandig werkend kok

Boshotel Overberg/ Bosrestaurant Overberg

Heb jij zin om te gaan koken op een veelzijdige locatie met ruimte voor ontwikkeling en creativiteit? Je hebt bij ons een belangrijke rol, Jij vindt het de normaalste zaak om onze gasten elke dag weer te laten genieten van de gerechten die jij maakt, samen met het jonge en ambitieuze team van Boshotel Overberg. Bij Boshotel Overberg doen wij er alles aan om je uit te dagen en je iets te leren, zodat jij je kennis kan verbreden in ons gezellige team! We doen er alles aan om jou te motiveren en hebben daarom ook leuke extra's zoals een maandelijkse fooi. Naast Boshotel Overberg bevindt zich het Bosrestaurant. In het Bosrestaurant wordt lunch en diner geserveerd, maar serveren wij ook bbq's en buffetten. Wat wij van jou vragen is inzet, energie, doorzettingsvermogen en natuurlijk enthousiasme! Herken jij jezelf hierin? Dan is dit de ideale job voor jou! Solliciteer snel en hopelijk zien wij jou binnenkort!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder