Office & Management Support Specialist

Latentis arbeidsbemiddeling en advies Werving en selectiebureau zoekt een leuke, spontane en vrolijke stagiair Office Assistant/Business Support

Latentis, als je ander wil... Wij zijn een werving en selectiebureau. Onze missie is het op vernieuwende en eigentijdse wijze vinden van de beste kandidaten voor beleidsfuncties, managementfuncties en staffuncties voor onder andere gemeenten, scholen, enzovoort. Dat doen we bijvoorbeeld door filmpjes te maken voor iedere vacature die we hebben. Je komt bij ons werken als office assistent. Tijdens je studie heb jij natuurlijk al geleerd wat dat in de theorie betekent. Bij ons mag je dat in de praktijk gaan brengen. Natuurlijk gooien we je niet in het diepe. Stap voor stap ga je steeds meer zelfstandig doen. Zo bereid je o.a. gesprekken met opdrachtgevers en sollicitanten voor, voer je administratieve taken uit, verzorg je correspondentie, maar ga je misschien zelfs, als je dat wil en er aan toe bent, helpen met het maken van een filmpje en meezoeken naar goede sollicitanten. Kom het maar ervaren, samen bepalen we het tempo en waar je aan toe bent. Wij hebben er zin in.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een leuke, spontane en vrolijke persoonlijkheid die het leuk vindt om nieuwe dingen te ontdekken. Daarbij is het fijn als je ook creatief bent en met ons meedenkt over hoe we dingen (onder andere online) nog beter en anders kunnen doen.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een leuk klein bedrijf in Reeuwijk met landelijke bekendheid. Je komt te werken in een hecht team waar veel aandacht voor elkaar is. Je broodtrommel kun je thuislaten, want voor de lunch wordt gezorgd. Er we hebben heerlijke soorten koffie, maar natuurlijk ook thee en frisdrank op kantoor. Een paar dagen in de week is er ook een gezellige hond (whippet) aanwezig op kantoor. We houden van gezelligheid, dus lekker muziek aan (behalve als er natuurlijk even gebeld moet worden of i.d.) en tijd voor een lolletje en een kletspraatje. En wist je dat er bij ons in het pand ook een yogastudio zit? Tijdens je stage mag je daar, onder werktijd, les volgen.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Voert office & management support uit
  • P3-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P3-K1-W2 Ondersteunt bij ontwikkelen van corporate information
  • P3-K1-W3 Handelt administratieve en financiële zaken af
  • P3-K1-W4 Organiseert interne bijeenkomsten

lees verder