Meewerkend horeca ondernemer

Te Werve B.V. Wil jij veel leren tijdens toffe events op het prachtige Landgoed Te Werve in Rijswijk bij Den Haag?

Het bedrijf Landgoed Te Werve in Rijswijk wordt geëxploiteerd als horecalocatie voor vergaderingen, recepties, gelegenheidsdiners, bruiloften en personeelsfeesten. Te Werve Buiten is een unieke buitenlocatie aan het meer het landgoed. Landgoed Te Werve en Te Werve Buiten zijn onderdeel van Event Company, net als Kasteel De Hooge Vuursche. Je stage: De werkzaamheden zijn zeer afwisselend. Voor onze gasten ben je mede verantwoordelijk voor de ontvangst en verzorging tijdens vergadering, lunch en (personeels)feesten of bruiloft. Als stagiaire gaan we je begeleiden zodat je al snel zelfstandig allerlei bedieningswerkzaamheden kan uitvoeren. Waarom stage lopen op Landgoed Te Werve: • Werken op tofste events • Gezellige collega's • Een dynamische werkomgeving • Kans om heel veel te leren. Contact Wil jij tijdens je studie deel uitmaken van ons enthousiaste team ? Stuur een email naar Peter Schenk: schenk@tewerve.nl . Voor meer informatie kan je bellen met 070-39 09 711.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ervaring is fijn, maar uitstraling, inzet en leergierigheid zijn belangrijker. Je hebt passie voor het Horeca vak en je bent bereid om ook in het weekend en in de avond te werken.

Wat biedt het bedrijf?

Dit zijn wij: • Inspirerende werkomgeving op een prachtig landgoed. • Alles rondom het werk is gewoon goed geregeld. • Leuke zakelijke events en bruiloften. • Enthousiast team en een informele werksfeer. • Goede begeleiding tijdens je stage. • Kans om opgenomen te worden in het team van vaste oproepkrachten.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder