Zelfstandig werkend kok

Aji restaurant

De student is van woensdag t/m zaterdag van 14:00 uur tot 23:00 uur werkzaam aan de garde patisserie en de entremetier De taken die de student daar uit voert zijn als volgt; - Mise & Place voorbereiden - Bestellen voor de volgende dag - Aannemen van bestellingen - Tijds management - Gerechten voorbereiden, afmaken en meegeven De leerling leert door middel van de boven aangegeven punten onder begeleiding zelfstandig een partie te draaien.

Naar wie zijn wij op zoek?

De leerling moet goed kunnen communiceren, vragen stellen en leergierig zijn.

Wat biedt het bedrijf?

Doorgroeimogelijkheden op een vaste baan. Mogelijkheden om zichzelf op creative wijze te ontwikkelen binnen het bedrijf, bedenken van gerechten.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder