Manager / ondernemer horeca

BY AMI Horeca Toppers Gezocht!

Wat ga je doen? Als stagiair(e) bij BY AMI draai je écht mee in de praktijk. Je: – Verwelkomt gasten met een glimlach en zorgt voor een topservice – Leert barista-skills en maakt de mooiste koffies – Communiceert binnen een team en met gasten – Shaket cocktails achter de bar – Draagt bij aan de unieke beleving waar BY AMI om bekend staat Je krijgt goede begeleiding van ervaren medewerkers en voldoende ruimte om vragen te stellen, fouten te maken en te groeien. Je leert omgaan met drukte, krijgt zelfvertrouwen in het contact met gasten en ontwikkelt belangrijke vaardigheden die je in elk horecabedrijf kunt gebruiken. Elke dag is anders, maar één ding blijft hetzelfde: jij maakt mensen blij!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat verwachten wij van jou als stagiair in de bediening? - Gastvrij – Je vindt het leuk om mensen een fijne ervaring te bezorgen. - Sociaal en communicatief vaardig – Je maakt makkelijk contact en durft een gesprek aan te gaan. - Leergierig – Je staat open om nieuwe dingen te leren en neemt feedback serieus. - Representatief – Je ziet er verzorgd uit en weet je professioneel op te stellen. - Teamplayer – Je werkt goed samen met collega’s in een soms drukke omgeving. - Stressbestendig – Je kunt ook tijdens piekmomenten rustig en efficiënt blijven werken. - Flexibel – Werken in de horeca betekent wisselende werktijden en soms onverwachte situaties. - Verantwoordelijk – Je neemt je taken serieus en kunt zelfstandig werken als dat nodig is. - Oog voor detail – Je let op de kleine dingen die het verschil maken voor de gast.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? - Een dynamische leeromgeving met échte verantwoordelijkheid - Direct contact met gasten – geen dag is hetzelfde - Begeleiding door ervaren medewerkers die je echt iets leren - Ruimte om je persoonlijke en professionele skills te ontwikkelen - Een gezellige werksfeer met ruimte voor humor en groei

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder