Hotel New York Stageplaats kok
Wauw wat een groot restaurant een restaurant, dat was het eerste wat ik dacht toen ik hier stage wilde lopen. Het Café-Restaurant heeft ruim 380 zitplekken! Mijn naam is Lotte en mijn stage in de keuken duurt 10 weken, toen ik eenmaal gestart was hoorde ik van andere stagiaires in de keuken dat zij hier 20 weken stagelopen. De een loopt 2 dagen per week stage en ik 5. Als jouw stage ook 10 weken duurt is het belangrijk dat je 5 dagen per week stage kan lopen, mocht je stage langer duren is 2 dagen per week ook voldoende! Het werd mij al heel snel duidelijk dat zeker de basiszaken erg belangrijk zijn, zoals op tijd komen en hygiëne. Gelukkig is er ook veel ruimte om vragen te stellen, dit doe ik ook want hier leer ik veel van. Ik help voornamelijk mee in de voorbereidingskeuken en als ik dit onder de knie heb mag ik ook boven meewerken in de uitgiftekeuken! In overleg bespreken we de mogelijkheden qua startdatum, wij hebben weer plek vanaf eind augus
Naar wie zijn wij op zoek?
Wat maakt jou een perfecte collega? - Je bent leergierig, enthousiast en durft te vragen! - Je vindt het leuk om op verschillende plekken in de keuken te werken. - Samenwerken is super belangrijk in zo’n groot team met totaal 30 koks. Die 30 staan natuurlijk niet allemaal tegelijk op de vloer. - Kwaliteit is ons toverwoord, ook als stagiaire ben ik mij hiervan bewust. - We hebben veel verschillende stageplekken, als je stage maar minimaal 10 weken duurt.
Wat biedt het bedrijf?
Wat biedt Hotel New York jou? - Betrouwbaarheid: de stagevergoeding van €25,00 per gewerkte stagedag wordt altijd op tijd gestort! - 30/30 member: Overnachten voor € 30,- inclusief ontbijt in alle WestCord Hotels; 30 % korting op de rekening als je een hapje komt eten (combinatie eten en drinken); 30 % korting op de artikelen in de Kiosk van Hotel New York / de WestCord producten en op de Wellness in de WestCord Hotels. - Trainingen zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. - Een rooster dat altijd minimaal 2 weken van tevoren bekend is. - Een netto bonus van € 250,- wanneer jij een nieuwe collega aandraagt en deze dan ook wordt aangenomen!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken