Maas Hotel Rotterdam Centre / Mainport Hotel Rotterdam Leerling kok BOL/keuken stagiaire gezocht voor 2 hotels, Maas Hotel Rotterdam Centre & Mainport Hotel Rotterdam Centre
Zorg jij dat onze gasten kunnen genieten van een heerlijk, goed verzorgd ontbijt, lunch of diner? Dan is de afwisselende positie van keuken stagiaire bij Maas / Mainport Hotels Rotterdam Centre wel wat voor jou! Je komt te werken in ons keuken team voor 2 hotels, Maas Hotel Rotterdam Centre (4*) en Mainport Hotel Rotterdam Centre (5*). Dit vind je leuk om te doen: • Je werkt samen met keukencollega’s en andere afdelingen om de gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen; • Je verricht voorbereidende taken en regelt dat de gerechten compleet en goed worden meegegeven; • Je draait meestal diensten van 14:30 tot 22:30 uur. Eventueel afgewisseld met ontbijt- en banquetingdiensten. • Je bent verantwoordelijk voor het tijdbeheer van bonnen en voor een strakke planning van de gerechten; • Je werkt dagelijks volgens HAACP richtlijnen en zorgen voor een schone werkomgeving.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken iemand die past in onderstaand profiel: • Iemand die relevantie koks- of horeca opleiding volgt; • Je vindt de afwisseling leuk om voor de verschillende horecaconcepten te werken; • Je bent op wisselende tijden beschikbaar, ook in de avonden en/of weekenden. Jouw roosterwensen kun je aangeven in onze online roostertool/app; • Je bent leergierig; • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent communicatief vaardig en draagt bij aan een fijne werksfeer; • Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal.
Wat biedt het bedrijf?
- Maandelijkse stagevergoeding van 500EUR - Praktijkervaring in een gerenommeerd hotel - Begeleiding van doorgewinterde hospitality-professionals - Netwerkmogelijkheden binnen de branche - Mogelijkheid voor toekomstige loopbaangroei - Cycas travel discounts in alle hotels binnen het portfolio - Hilton GO travel discounts
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers