Zelfstandig werkend kok

Maas Hotel Rotterdam Centre / Mainport Hotel Rotterdam Leerling kok BBL gezocht voor 2 hotels, Maas Hotel Rotterdam Centre (4*) en Mainport Hotel (5*), in Rotterdam!

Zorg jij dat onze gasten kunnen genieten van een heerlijk, goed verzorgd ontbijt, lunch of diner? Dan is de afwisselende positie van keuken leerling bij Cycas Hospitality BV wel wat voor jou! Je komt te werken in ons keuken team voor 2 hotels, Maas Hotel Rotterdam Centre (4*) en Mainport Hotel Rotterdam (5*). Dit vind je leuk om te doen: • Je werkt samen met keukencollega’s en andere afdelingen om de gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen; • Je verricht voorbereidende taken en regelt dat de gerechten compleet en goed worden meegegeven; • Je draait meestal diensten van 14:30 tot 22:30 uur. Eventueel afgewisseld met ontbijt- en banquetingdiensten. • Je bent verantwoordelijk voor het tijdbeheer van bonnen en voor een strakke planning van de gerechten; • Je werkt dagelijks volgens HAACP richtlijnen en zorgen voor een schone werkomgeving.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken iemand die past in onderstaand profiel: • Iemand die relevantie koks- of horeca opleiding volgt; • Je vindt de afwisseling leuk om voor de verschillende horecaconcepten te werken; • Je bent op wisselende tijden beschikbaar, ook in de avonden en/of weekenden. Jouw roosterwensen kun je aangeven in onze online roostertool/app; • Je bent leergierig; • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent communicatief vaardig en draagt bij aan een fijne werksfeer; • Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal.

Wat biedt het bedrijf?

- Een leerlingen salaris; - Een werkweek van 32 uur (daarnaast ga je nog 1 dag in de week naar school). Overuren maak je niet vaak, je kunt vooraf dus goed inschatten hoe laat je thuis zal zijn. Wel zo handig voor je privéafspraken; - Reiskostenvergoeding (bij een woon-werk afstand van >5KM), 8% vakantiegeld, pensioensopbouw en mogelijkheid tot aansluiting bij collectieve zorgverzekering; - Cycas travel discounts in alle hotels binnen het portfolio - Hilton GO travel discounts - Interessante doorgroeimogelijkheden binnen de keten.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder