Leidinggevende keuken

Restaurant Dertien Doorgroeien en leren? Dan ben je bij restaurant Dertien aan het juist adres.

Restaurant Dertien is een restaurant waarbij met verse producten word gewerkt. Niks komt uit een pakje en alles word vers gemaakt. Daarnaast hebben we al verschillende mensen mogen opleiden die tegenwoordig bij een sterrenrestaurant werken. Is een sterrenrestaurant niks voor jou dat maakt niet uit. Het gaat er om wat je leert en wat je er mee gaat doen. De vis/vlees en groentengerechten worden bereid in onze houtoven. Zin om een keer langs te komen en kennis te maken met Dertien je bent altijd welkom voor een kop koffie of wat anders te drinken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Iemand moet creatief zijn, vragen durven te stellen en bezig zijn met zijn vak. Kom je hier stage lopen dan ben je gewoon onderdeel van het team en dan beslis jij ook mee over de nieuwe menukaart of nieuwe gerechten.

Wat biedt het bedrijf?

Mensen kunnen hier na hun stage plek altijd blijven werken als ze het leuk vinden. We kunnen het dan gelijk hebben over een vast contract en wellicht meerdere verantwoordelijkheden binnen Dertien.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder