Zelfstandig werkend kok

Grand Café de Smidse leergierige enthousiaste leerling zelfstandig werkend kok gezocht!

Als leerling zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor het bereiden van gerechten volgens de gestelde kwaliteitsnormen en het volgen van het recept. Je werkt onder begeleiding van een chef-kok en leert het volledige kookproces, van voorbereiding tot presentatie. Daarnaast leer je de organisatie van de keuken, het beheersen van kooktechnieken, en het beheren van de voorraad. Je zorgt voor een schone en veilige werkomgeving en draagt bij aan het behalen van de gestelde doelen binnen de keuken. Tijdens je opleiding ontwikkel je jezelf tot een zelfstandig werkend kok.

Naar wie zijn wij op zoek?

Leergierige, enthousiaste leerling die het liefst al wat ervaring heeft. heb je dit niet is dit geen probleem!

Wat biedt het bedrijf?

Wij vragen: Een passie voor koken en de horeca Flexibiliteit en de bereidheid om nieuwe technieken te leren Teamspeler met een hands-on mentaliteit Ervaring in de keuken is een pré, maar geen vereiste Een leergierige en enthousiaste houding Een georganiseerde en hygiënische werkhouding Wij bieden: Een leerzame werkplek met een professionele begeleiding Mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf Een dynamische en gezellige werkomgeving Marktconform salaris volgens het cao-opleiding

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder