Restaurant TOV WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR CULINAIR TALENT
Als zelfstandig werkend kok leer je alle technieken en vaardigheden om een goede Chef te worden. Je wordt betrokken bij alle creatieve ideeën en technieken en we geven je de vrijheid om mee te denken in ons gezellige hechte team. Je bent vrij op zondag zodat er ook genoeg tijd overblijft voor andere gezellige dingen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Creatief, doorzettingsvermogen, collegiaal, netjes, geordend, team player
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden je een prachtige werkomgeving waar we werknemer de mooiste producten en ingrediënten. We bieden je doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie en bieden je de zondag vrij.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
lees verder