Zelfstandig werkend kok

Beachclub Perry's BV Hey zelfstandig werkend kok!! Heb jij echt smaak... ? Kom dan werken aan het strand, SEA YOU IN PERRYDISE!

Zelfstandig werkend (met leiding van onze chef-kok en in teamverband), werkzaamheden als: maken van mise en place, mee bedenken van gerechten, meedenken in seizoengerechten/invloeden, bereiden van gerechten zowel koude kant als warme kant. Ontbijt, lunch en diner worden bereidt vanuit de keuken. Lijsten invullen, en voorraadbeheer als taak. FiFo toepassen. Diverse feesten voorbereiden: BBQ's, walking diners, thema-diner feesten, Sea-food festival enz. HACCP en hygiëneregels staan voorop. Flexibiliteit en de juiste communicatieve vaardigheden zijn een pré om deze goed functie te kunnen vervullen. Je werkt met koks uit diverse windstreken, dat maakt het nog leuker om onze "Wereldse gerechten" te bereiden! Wij komen graag met jou in gesprek over jouw talenten en wensen! Sea you in Perrydise!

Naar wie zijn wij op zoek?

Beschik jij over creativiteit, passie en flexibiliteit? Mooi... Als je ook nog aardig bent en goed kunt communiceren dan kunnen we jou een leuke baan aanbieden!

Wat biedt het bedrijf?

Alles in overleg... Als jij de juiste man/vrouw bent op de juiste plaats zijn er legio mogelijkheden voor een mooie toekomst samen. Wij staan open voor elk gesprek waarin ambitie uitgesproken wordt. Daarnaast zijn er in het zomerseizoen in jouw vrije tijd mogelijkheden om te ontspannen op een lounge-strand-bed of om gebruik te maken van onze watersportfaciliteiten...

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder