Restaurant Jansen & Jansen Wil je in een sociale omgeving het vak leren kies voor ons en wordt er een van jansen en jansen
je komt te werken in gezellig keuken waar ambachtelijk gewerkt wordt, de werkzaamheden zijn zeer divers, van het maken van soepen en sauzen tot het bereiden van mousses parfaits en taarten. afhankelijk van het niveau van de leerling werkt hij of zij aan de koude kant of aan de warme kant.
Naar wie zijn wij op zoek?
positieve instelling, een gezonde werklust, op tijd komen, oog voor detail en creativiteit worden zeer toe gejuicht.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden jou als leerling maximale mogelijkheden om je als kok te ontplooien en verder te ontwikkelen, bij een zeer gezellig team met veel jonge mensen, die ook buiten werktijd vaak bij jansen en jansen te vinden zijn. bij goed functioneren is er ook kans op een vaste aanstelling
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan