Manager / ondernemer horeca

Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport Kitchen trainee

Ben jij een culinaire enthousiasteling die staat te popelen om ervaring op te doen in een dynamische keuken? Het keukenteam van het Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport zoekt een enthousiaste keukenstagiair(e) om ons team te versterken en samen smaakvolle momenten te creren! Als Kitchen Trainee werk je samen met een toegewijd keukenteam en krijg je de kans om ervaring op te doen in diverse onderdelen van onze keuken. Je draagt bij aan de bereiding van ontbijt, lunch en diner in ons Haven Restaurant (voor ontbijt en groepen), Otium Restaurant (ons -la-carte restaurant), roomservice en bij het verzorgen van koffie breaks, lunches en buffetten voor onze 19 vergaderzalen. Geen dag is hetzelfde in deze veelzijdige en leerzame rol! Wat ga je doen? - Bereiden van gerechten volgens recept en eigen planning. - Klaarmaken van eenvoudige, maar lekkere maaltijden voor collega’s in de bedrijfskantine.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je volgt een opleiding in de richting van horeca of keuken (MBO of vergelijkbaar). Je hebt een passie voor koken en bent leergierig. Je bent flexibel, stressbestendig en gemotiveerd om nieuwe dingen te leren. Je werkt graag in teamverband, maar kunt ook zelfstandig je taken uitvoeren

Wat biedt het bedrijf?

Stagevergoeding: €500 per maand (38 uur per week). Professionele begeleiding: Leer van ervaren chefs die je ondersteunen in jouw groei. Shuttlebus: Gebruik onze shuttlebus van en naar het hotel. Toegang tot sociale activiteiten: Denk aan personeelsfeesten, barbecues en social drinks. Fitnessmogelijkheden: Gebruik onze gym in het hotel om fit te blijven. Carrirekansen: Na je stage kun je doorstromen naar een functie binnen ons hotel of de Radisson Hotel Group.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder