Manager / ondernemer horeca

Hilton Amsterdam Airport Schiphol Marketing Stagaire

Wat ga je leren? We leggen het kort uit, maar vertellen je er meer over in een gesprek. Tijdens deze stage leer je alles over onze marketing- en social media-kanalen en leer je hoe je kunt promoten en content kunt creëren. Samen met de Marketing Manager ben je verantwoordelijk voor alle marketingprojecten om de naamsbekendheid van ons hotel te vergroten. Je zult betrokken zijn bij het maken van social media campagnes, het ontwerpen van promotiemateriaal en presentaties, en het creëren van nieuwe content.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Goede motivatie en leergierig - Je volgt momenteel een relevante opleiding - Communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels - Affiniteit met marketing en social media

Wat biedt het bedrijf?

- Ontwikkelingsmogelijkheden door onze uitgebreide trainingsaanbod, persoonlijke ontwikkelingsplannen en coaching - De mogelijkheid om na je stage bij Hilton te blijven werken - Reis de wereld rond! Gebruik ons unieke reisprogramma, Go Hilton, en ontvang aanzienlijke korting op hotelkamers over de hele wereld en 50% korting op eten en drinken - Een diverse en inclusieve cultuur binnen onze organisatie, die meerdere keren is bekroond als Great Place To Work! We werken hard en spelen hard; we bieden verschillende leuke team-building- en sportactiviteiten aan - Onze organisatie vindt maatschappelijke verantwoordelijkheid erg belangrijk. We geven graag iets terug aan onze gemeenschap en het milieu, en jij kunt ons daarbij helpen - Dagelijks kun je genieten van heerlijke en gezonde maaltijden in ons Team Member restaurant, gratis!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder